Het seizoen is weer begonnen!

Belijdeniscatechese najaar 2019  aanmelden bij de scriba:

Imkerij van het geloof. Belijdeniscatechisatie.

Op maandag 7 oktober trek ik mijn speciale pak aan en zet ik mijn pet op. Ik neem om 20.30 uur de honingraat van de Apostolische Geloofsbelijdenis mee naar Salvatori. Daar begin ik met honing uit de raat te halen. Het zal zoet zijn. Doe jij mee, op weg naar de belijdenisdienst op 5 april 2020? Bijna wekelijks krijgen we tot die datum veel wat ons hart goed zal doen. Misschien ontvang je ook dat wat je hart niet wenst, maar wat de kerk al eeuwenlang nodig vindt voor degenen die zich voorbereiden op de openbare geloofsbelijdenis. Het kan zijn dat je af en toe een prikje krijgt. Wrijven helpt niet, prikweg evenmin. Geen nood, ik ben erbij, ben zelf ook wel gestoken. Onze kwetsbaarheid helpt ons dieper te voelen wat de Kerk belijdt. De honing van het geloof op de huid werkt genezend. De honing van de Geloofsbelijdenis geeft ons vervolgens energie, je hersens werken helderder, en je merkt dat je meer geloofs-inzicht krijgt. Als u wat ouder bent, en nog geen openbare geloofsbelijdenis hebt afgelegd, kom er gerust bij. We merkten vorig jaar al dat gevorderde leeftijd meer smaakbeleving kan geven. Net als ambrozijn. Welkom, het wordt een goed jaar.

Ds. G.E. van der Hout.

T:0180 660017. E: