Op deze pagina wordt het nieuws uit de gemeente geplaatst. Heeft u tips, suggesties of opmerkingen? Mail dan naar

Wilt u telefonisch reserveren voor de diensten van wijk Ichthus op zondag 9 en zondag 16 augustus? Dan moet u alleen voor deze data op een ander tijdstip en naar een ander nummer bellen:
U belt dan met diaken Conny van Melick op VRIJDAGMIDDAG op nummer 06-33945041.
Reserveringen via de website of de reserveringsmail kunnen elke dag gedaan worden tot vrijdagavond uiterlijk 20.00 uur. U reserveert altijd voor de eerstvolgende zondag!
 

De kindernevendienst gaat weer starten! In de zomervakantie is er kindernevendienst op 9 en 23 augustus tijdens de ochtenddiensten van wijk Ichthus.
Vanaf 6 september is er weer kindernevendienst zoals we gewend zijn bij elke ochtenddienst van wijkgemeente Ichthus. Uiteraard alleen als er geen nieuwe beperkende maatregelen afgekondigd worden.
 

Voor de bewoners van de Hoge Weide zal - zolang het niet mogelijk is om daadwerkelijk samen te komen - elke vrijdagavond om zeven uur de weeksluiting worden uitgezonden vanuit de ZEBO-studio.
Vanaf vrijdag 4 september hopen we D.V. weer in de grote zaal van de Hoge Weide samen te komen.

De bewoners kunnen de weeksluiting via kanaal 1 op hun kamer ontvangen.
Overige belangstellenden kunnen meeluisteren via de webpagina van de ZEBO:
https://hervormdstrijen.nl/activiteiten/zebo/uitzendingen.
Achteraf downloaden en beluisteren van de weeksluiting is ook mogelijk vanuit het ZEBO-archief. De link hiervoor staat op de genoemde webpagina.