Op deze pagina wordt het nieuws uit de gemeente geplaatst. Heeft u tips, suggesties of opmerkingen? Mail dan naar

Op basis van het weloverwogen advies van het College van Kerkrentmeesters worden in verband met de hoge energietarieven enkele maatregelen ingevoerd.

De belangrijkste zijn:
De kerkgebouwen van Strijensas en Mookhoek worden van 1 januari t/m 31 maart 2023 niet gebruikt.
In de Dorpskerk worden dan 4 diensten per zondag gehouden: ochtenddiensten om 09:00 en 11:00 en middagdiensten om 16:00 en 18:00. Deze diensten worden afwisselend door de beide wijken ingevuld.

Meer informatie kunt u vinden in het document, wat via de volgende link te lezen is: [link document].

Informatie over de ambtsdragerverkiezingen en -benoemingen zijn op deze site terug te vinden.

Voor wijkgemeente Ichthus: [klik hier] (update 20 november)

Zoals u weet zijn de energiekosten de afgelopen periode explosief gestegen. Dit kan mensen ernstig in de problemen brengen. Als één van de maatregelen van de overheid ontvangt iedereen in november en december 190 euro via de energieleverancier. Nu kan het zijn dat u deze energiekorting eigenlijk niet nodig heeft vanwege bijvoorbeeld een vast contract.
De diaconie is daarom het initiatief ‘energie voor iedereen’ gestart met als doel geld in te zamelen voor de mensen die dit hard nodig hebben. U kunt uw ontvangen bedrag dus doneren aan de diaconie!

Doneren kan eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande link.
Deze gift is bovendien ANBI aftrekbaar en het te doneren bedrag is aan te passen.
<Doneerlink>