Rainbow Angels

Rainbow Angels is een liefdevolle plek voor de opvang van 18 meervoudig gehandicapte kinderen, onderdeel van Victory4All, dat zich al 20 jaar inzet voor kinderen die opgroeien in armoede in Zuid-Afrika.
Het leven voor meervoudig gehandicapte kinderen is heel moeilijk. Door de maatschappij worden ze direct afgeschreven vanwege hun beperking, maar bij de Rainbow Angels kunnen ze onbeperkt genieten en ontwikkelen.

Er is een groot gebrek aan medische hulpmiddelen en gespecialiseerde zorg. In de wijde regio rondom Jeffreys Bay en Humansdorp is er vanuit de overheid niets geregeld voor hen. Het is daarom zo belangrijk dat Rainbow Angels bestaat! Zonder deze groep zouden ze nergens terecht kunnen. Helaas is de wachtlijst voor deze groep erg lang. Er zijn zoveel kinderen die we nu geen plekje kunnen bieden.
Daarom gaat Victory4All de Rainbow Angels groep verdubbelen, want die wachtlijst, die moet korter!

Door twee lokalen bij te bouwen kunnen ze straks twee keer zo veel kinderen opvangen! En daar hebben ze jou bij nodig! Bouw jij mee aan de uitbreiding van Rainbow Angels? Samen zorgen we ervoor dat er meer kinderen een plek krijgen waar ze de liefde, aandacht en zorg krijgen die ze zo hard nodig hebben. Want elk kind op de wachtlijst is er eentje te veel. 

Klik op de foto's hierboven om naar de website van Vicory4All te gaan voor meer informatie, of neem contact op met de werkgroep.

Namens de werkgroep,
Teun en Cora Andeweg (06-10207128)