In verband met de crisis rondom COVID-19 is er door beide wijkgemeenten besloten om vaart te zetten achter de ontwikkeling rondom video-uitzendingen van de diensten. Inmiddels is er voor alle kerkgebouwen een oplossing opgezet. In de loop van de tijd zal deze ontwikkeling zich voortzetten. Het platform waarop de streams uitgezonden gaan worden, is kerkdienstgemist.nl. Momenteel is daar alleen de beelduitzending te vinden, later zal ook de audio-uitzending via kerkdienstgemist.nl te beluisteren zijn. Het uitzenden via Kerkomroep zal dus worden uitgefaseerd, maar het blijft ten alle tijden mogelijk om de audiostream te beluisteren.

Indien u op afstand aan de collecte wilt geven, kijk dan op deze pagina.

Video

Alle diensten worden met beeld uitgezonden via kerkdienstgemist.nl en zijn via de volgende links te beluisteren:

De diensten van wijkgemeente 1 zijn alleen live te bekijken (achteraf beluisteren kan wel via kerkomroep.nl), de diensten van wijkgemeente Ichthus zijn ook achteraf terug te zien.

Audio

De audio van diensten wordt ook nog via Kerkomroep uitgezonden (let op, dit verandert binnenkort). Deze streams zijn met de volgende links te beluisteren:

Strijen dorp: stream132.kerkomroep.nl:8002/K11061
Mookhoek: stream151.kerkomroep.nl:8001/K11137
Strijensas: stream162.kerkomroep.nl:8002/K11153
  • Wanneer er geen uitzending is, werken de getoonde links niet.

Via kerkomroep.nl zijn de diensten van beide wijken ook achteraf te beluisteren.

Wilt u reageren op de afgelopen kerkdienst? Heeft u tips, problemen, vragen of opmerkingen?
Dan kunt u deze via dit contactformulier aan ons doorgeven.

Kerkradio

Daarnaast worden de diensten nog uitgezonden via de ether. Hiervoor heeft u wel een speciale radio nodig. Een scanner en sommige wereldontvangers zijn hiervoor geschikt. Ook kunt u bij de diaconie een eenvoudige ontvanger in bruikleen aanvragen. Voor meer info: kijk op de kerkradio-pagina (https://hervormdstrijen.nl/kerk/diaconie/kerkradio).

De kerken zijn op de volgende frequenties te beluisteren:

• Strijen dorp: 153,2375 MHz
  • Strijensas: 148,6875 MHz
  • Mookhoek: 148,8375 MHz

Prekenseries

Prekenseries vindt u gebundeld op de pagina's:  'Prekenseries Ichthus'; en 'Prekenseries wijk 1'.