In deze coronatijd, waarin we niet als gemeente kunnen samenkomen, kunt u toch uw collectebijdrage overmaken door te klikken op de grote groene knop hieronder of de QR-code te scannen. U wordt dan doorgeleid naar een betaalpagina waar u uw gift meteen via iDEAL kunt betalen. Een overzicht van het collecterooster vindt u hier.

iDeal  QR-code

Aandachtspunten:
  • De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen GoedDoen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente
  • Als u gebruik maakt van de QR-code, dient u te kiezen voor de website en NIET voor de kerkgeld app. Als u zou kiezen voor de kerkgeld app ziet u foutmeldingen.
Ik wil bijdragen aan de collectes

Bankrekeningnummers

Indien u de collectes over wilt maken, vindt u hieronder een overzicht van de bankrekeningnummers:
1e collecte Diaconie NL07 RABO 03618 00908
2e en 3e collecte Kerkrentmeesters NL54 RABO 03618 02099
Deurbussen Zendingscommissie o.v.v. 'Deurbussengeld' NL78 RABO 03618 61710
Wij danken u voor uw gift!