Op 12 mei wordt prop. Steketee als predikant bevestigd. Hij is daarom per 1 mei gestopt met zijn pastoraal werk in onze gemeente.

Wij zijn blij dat ds. van der Hout het pastoraat in de vacaturetijd wil overnemen.

Even voorstellen:
Wat heeft een Haagse jongen met de Hoeksche Waard? Op de universiteit in Leiden leerde hij een meisje uit 's-Gravendeel kennen. Ze verloren elkaar vele jaren uit het oog. Tot hun wegen weer kruisten. Alweer zes jaar zijn we getrouwd. Samen met haar dochter van veertien, die voor de muziek in huis zorgt, wonen we in Lekkerkerk. Van daaruit trek ik op zondagen door het halve land om voor te gaan in kerkdiensten. Zo kwam ik in Mookhoek en Strijen terecht. Tot Pasen mag ik op Strijen catechisatie geven alsook de GemeenteGroeiGroepen (GGG) begeleiden. Ik zie ernaar uit om jullie en u te ontmoeten en van mijn kennis en ervaring te mogen delen.
Tot ziens,
Ds. G.E. van der Hout