Hey!
 
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van de Soos. 
Om de andere zaterdagavond organiseren we met elkaar een avondvullend programma. We bespreken met elkaar een thema en spelen (zelfgemaakte) spellen onder het genot van een hapje en een drankje. 
We starten dit jaar met een gemeentedag op 17 september aanstaande op het kerkplein met een kampvuur. (Zie voor meer informatie ‘kopje gemeentedag’) 
 
Het komende seizoen zullen we met elkaar opzoek gaan wat God ons wil vertellen in de Bijbel, in het gebed en in de gesprekken met elkaar. We zullen serieuze gesprekken voeren, maar we zijn ons er ook van bewust dat het ook zaterdagavond is. Daarom proberen we met elkaar op een gezellige manier de avonden in te delen. 
 
Ben je geïnteresseerd om een keer te komen kijken? Vanaf 15/16 jaar ben je meer dan welkom om ook te komen! 
 
Mocht je meer informatie willen, dan kun je het beste een mailtje sturen naar of meld je aan via 06-52854852 (Janine) om in de Whatsapp groepsapp te komen waarin alle informatie over de komende avonden gedeeld gaat worden.
 
We hopen je snel te zien! 
 
Wilt u als ouders op de hoogte blijven van de activiteiten? Meld u dan aan voor de whatsapp groepsapp waarin één keer per week alle activiteiten voor de jeugd van de Hervormde gemeente Strijen overzichtelijk worden gedeeld. 
 
Bestuur: Aron Maaskant, Bram Viskil, Carmen Boekee, Douwe Buitendijk en Janine Viskil-Voordendag