Welkom!

Hier kun je van alles vinden over jeugddiensten van wijkgemeente Ichthus. Er staat informatie over de komende jeugddienst(en), over de jeugddiensten die al zijn geweest en over de commissie.

Je kunt jeugddiensten terugluisteren via kerkomroep.nl. Alle diensten zijn daar ongeveer 3 maanden beschikbaar. Als je een eerdere dienst wilt hebben, mail dan naar: .

Kijk voor meer info onder het kopje 'Komende diensten'.

Help de dominee!

De jeugddiensten van wijkgemeente Ichthus worden niet alleen door de commissie en de dominee voorbereid, jij mag ook meedenken! We bereiden het thema namelijk voor tijdens een bespreking waarbij een groepje jeugd uitgenodigd wordt. Tijdens zo'n bespreking praten we met elkaar over het thema, aan de hand daarvan maakt de dominee dan zijn preek. De groep jeugd is iedere keer van een andere samenstelling, want soms vragen we jongeren individueel en soms nodigen we hele groepen uit (bijvoorbeeld een gemeente groei groep).

Lijkt het je wat om ook een keer te helpen met de preek? Alleen of met je groep? Dan kun je mailen naar:  (Ook voor andere vragen of tips natuurlijk)

Kijk ook eens op onze Facebook-pagina!