Hey!
 
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van de Soos. 
Om de andere zaterdagavond organiseren we met elkaar een avondvullend programma. We bespreken met elkaar een thema en spelen (zelfgemaakte) spellen onder het genot van een hapje en een drankje. 
 
Het komende seizoen zullen we met elkaar opzoek gaan wat God ons wil vertellen in de Bijbel, in het gebed en in de gesprekken met elkaar. Daarnaast is het natuurlijk wel gewoon zaterdagavond en willen we graag samen komen in een relaxte sfeer. Daarom maken we naast onze serieuse momenten ook veel tijd voor interactieve spellen en gaan we er soms ook gezellig op uit. 

Ook voor het nieuwe seizoen 2023/2024 staan er weer leuke avonden op het programma! Heb je zelf leuke ideeen voor een avondvullend programma? Laat het dan ook zeker weten aan het bestuur!

De data voor de komende avonden zijn:
4 november          -  Maak jij IMPACT? 
18 november       -  Gourmetroulette
2 december.          -  Sinterklaas
16 december     -  Kerstprogramma
30 december        -  Oud & Nieuw Borrel


Locatie: benedenzaal Salvatori in Strijen
Tijd: zaal open vanaf 20:00, start programma 20:30 (tenzij anders vermeldt) 
 
Ben je geïnteresseerd om een keer te komen kijken? Vanaf 15/16 jaar ben je meer dan welkom om ook te komen!
En neem gerust je vrienden en vriendinnen mee, iedereen is welkom!
 
Mocht je meer informatie willen, dan kun je het beste een mailtje sturen naar of meld je aan via 06-52854852 (Janine) om in de Whatsapp groepsapp te komen waarin alle informatie over de komende avonden gedeeld gaat worden.
 
We hopen je snel te zien! 
 
Wilt u als ouders op de hoogte blijven van de activiteiten? Stuur een berichtje naar Janine (06-52854852) zodat u de uitnodiging ontvangt vooraf aan de soosavonden. 
 
Bestuur: Aron Maaskant, Bram Viskil, Carmen Boekee, Douwe Buitendijk en Janine Viskil-Voordendag