Alle diensten worden uitgezonden via kerkomroep.nl en zijn met de volgende links te beluisteren:

Uitleg Kerkomroep.nl

Om via Kerkomroep.nl mee te luisteren tijdens een dienst, of wanneer u een dienst achteraf nog eens wilt beluisteren, kunt u klikken op één van de links hierboven.

Klik vervolgens op deze knop Afspelen. De eerste keer dat u dit doet zal er een klein programmaatje worden geïnstalleerd. Afhankelijk van de instellingen op uw PC moet u hiervoor toestemming geven, of wordt het volledig automatisch geïnstalleerd.

Ik heb toestemming gegeven, maar het werkt nog steeds niet...

Het kan ook zijn dat u toestemming moet geven om te installeren, maar dat de installatie toch niet goed wordt uitgevoerd. Volg dan de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

- Start Internet Explorer
- Klik op "Extra" en kies uit het menu "Internetopties"
- Ga naar het tabblad "Beveiliging"
- Selecteer onder: Selecteer voor welke zone u de instellingen wilt weergeven of wijzigen, "Internet"
- Klik op "Aangepast niveau"
- Zoek in de rij opties naar "ActiveX-besturingselemente en invoegtoepassingen"
- Zoek onder deze kop naar: "Automatisch vragen bij het uitvoeren van activeX besturing"
- Klik op "Inschakelen"
- Klik op "OK"
- Als u de vraag krijgt of u zeker weet dat u de instellingen wilt aanpassen, klik dan op "Ja".
- Nu kan de installatie worden uitgevoerd.

De diensten blijven ongeveer twee maanden op kerkomroep.nl beschikbaar. Als u een dienst op uw eigen PC wilt opslaan, dan selecteert u eerst de gewenste dienst uit het archief. U doet dit door op de datum van de gewenste dienst te klikken, gevolgd door "Opslaan". Op deze manier is het uiteraard ook mogelijk om zelf een audio-CD van de dienst te maken.

Ook kunt u via Kerkomroep tijdens een kerkdienst meeluisteren, door onderstaande players of links te gebruiken.
Wanneer er geen uitzending is, werken de getoonde links niet.

Strijen-dorp: stream132.kerkomroep.nl:8002/K11061
Mookhoek: stream102.kerkomroep.nl:8002/K11137
Strijensas: stream105.kerkomroep.nl:8005/K11153

Wilt u reageren op de afgelopen kerkdienst? Heeft u tips, problemen, vragen of opmerkingen?
Dan kunt u deze via dit contactformulier aan ons doorgeven.

Prekenseries

Prekenseries vindt u gebundeld op de paginas's:  'Prekenseries Ichthus' en 'Prekenseries wijk 1'.

Overig

Sommige diensten vindt u onderaan deze pagina. Het gaat hierbij om diensten die om technische of andere redenen niet via Kerkomroep te beluisteren zijn geweest.