Data van jeugddiensten in 2017:

  • 8 januari 2017 (17.00 uur) - Ds. W.F. van de Woestijne - "What's Next?!"
  • 30 april 2017 (09.30 uur) - Wim Bevelander - "Hoe oud wil je worden?"
  • 17 september 2017 (09.30 uur) - Ds. W.F. van de Woestijne
  • 29 oktober 2017 (09.30 uur) - Drs. W.M. van Hoogevest

D.V. 30 april hoopt Wim Bevelander uit Dordrecht in een jeugddienst de vraag hoe oud we willen worden met ons te behandelen.

Nederlandse wetenschappers zijn er in geslaagd een stofje te maken dat het leven van muizen verlengd. Oude lichaamscellen worden er door opgeruimd en nieuwe gezonde cellen worden door het lichaam aangemaakt. Een muis van 2,5 jaar oud gaat er weer behoorlijk jong en gezond uitzien! Wat zou dat kunnen gaan betekenen voor ons mensen?
In de Bijbel staat het verhaal van de torenbouw van Babel. De mensen die toen leefde wilden zichzelf een toegang tot de hemel verschaffen. God liet dat niet toe!
Zou deze levensverlenging ook een soort torenbouw van Babel kunnen zijn?
Alles wat wij doen heeft temaken met keuzes. Welke keuzes maken wij in ons leven en welke gevolgen heeft dat, want zowel op korte als lange termijn hebben de keuzes die wij maken gevolgen.

Tijdens deze jeugddienst zal Wim Bevelander samen met een groepje jongeren uit de gemeente muzikale medewerking verlenen.

Je bent van harte welkom en neem gerust een vriend en/of vriendin mee!

Heb jij een geniaal idee voor een jeugddienst? Of misschien wel een goede tip voor muzikale medewerking? Twijfel niet en stuur ons direct een mailtje! We stellen je hulp zeer op prijs.