Op dit moment beschikt onze kerk over twee vormen van kerkradio.

De eerste is de kerkradio. Dit systeem maakt gebruik van een radiozender in het kerkgebouw. De luisteraar krijgt thuis een radio-ontvanger die speciaal bedoeld is voor de ontvangst van de kerkzender. Alle drie de kerkgebouwen beschikken over een zender.
Voor zieken en gemeenteleden die door omstandigheden tijdelijk niet de kerkdiensten kunnen bijwonen is het gebruik van de ontvanger gratis. Voor vaste plaatsing van de ontvanger wordt een borg gevraagd van € 50, de kosten voor gebruik zijn € 5 per maand.
Een ontvanger kan worden aangevraagd bij de diaconie, diaken J. Kik tel.nr. 078-6743190.

De tweede mogelijkheid is via de website van Kerkomroep. Via een directe internetverbinding worden de kerkdiensten rechtstreeks op internet uitgezonden. Als u over een PC beschikt kunt u alle diensten rechtstreeks beluisteren via Diensten beluisteren. Hier kunt u ook later in de week een dienst beluisteren. De diensten blijven ongeveer 2 maanden op de website van Kerkomroep beschikbaar. Als u een dienst van meer dan 2 maanden oud zoekt, kunt u contact opnemen met n