Er wordt op diverse plaatsen en tijden zondagsschool gehouden. Het doel is overal hetzelfde: kinderen vertellen over de liefde van de Here God! Verder wordt er altijd gezongen en geknutseld of een spelletje gedaan.
Bij alle groepen kunnen er nieuwe kinderen komen, van harte welkom!

Strijen

Kerstviering op 2e kerstdag.

Iedere eerste en derde zondag van de maand is er zondagsschool in Salvatori (beneden ingang) van 12.30 tot 13.30 uur voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar. In Salvatori is er tijdens de morgendienst van wijk 1 zondagsschool voor kinderen uit groep 1 t/m groep 6 van de basisschool.

Informatie : Colinda Schaap 6744491.

Werkjes bij de geschiedenis 'Mozes op de Sinaï'. Dit is een samenvatting van de wet.

Mookhoek

In de Mookhoek wordt er zondagsschool gehouden tijdens de kerkdienst in het zaaltje bij de kerk en gedeeltelijk in het verenigingsgebouw naast de kerk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kinderen van 8 t/m 12 jaar gaan tot de preek naar de kerk.

Informatie : Sophie Kuipers 6744009.

Strijensas

In het zaaltje bij de kerk wordt iedere eerste zondag van de maand zondagsschool gehouden voor kinderen van 4 t/m 12 jaar van 12.15 tot 13.15 uur.

Informatie : Marjo van der Vorm 6734647.