Op deze pagina wordt het nieuws uit de gemeente geplaatst. Heeft u tips, suggesties of opmerkingen? Mail dan naar

Op D.V. donderdag 14 december is er weer een koffieochtend in het Verenigingsgebouw van Sas. Evenals voorgaande jaren in december willen we naast koffie ook erwtensoep en een broodje aanbieden. Daarom beginnen we een half uurtje later (om 10.30 uur dus) en gaan we door tot rond 13.00 uur. We hopen dat nog meer Sassenaren deze ochtenden komen bezoeken. Sassenaren, zegt het voort! Of nodig iemand uit om mee te gaan! Contactpersoon is mw. A. Deunhouwer,  telefoon 078-6741178.

Opnieuw een oproep voor vrijwilligers die onze doelgroep willen helpen bij het wonen en participeren in Strijen en onze samenleving.
De hulpvraag is per adres verschillend en kan variëren van fietsles tot meegaan naar een arts; een gesprek op school of helpen bij de post en bankzaken.
Er is begeleiding door medewerkers van Vluchtelingenwerk Nederland in Oud-Beijerland. Zij bieden ook, geheel vrijblijvend, cursussen en thema-avonden aan.
Voor informatie en opgave:
Ellen Snijders - 6743755 - 
Marijke Hoogerwerf - 6741993 - 
 

WIL JE NOG MEE NAAR SERVIE?? SCHRIJF JE DAN Z.S.M. IN!!

Liefst voor 1 december a.s.

Wanneer? DV 14 t/m 21 juli 2018

Voor wie? Jong en oud welkom (Voor jongeren/kinderen onder de 16 moet er begeleiding bij zijn)

Wat zijn de kosten? Er is een eigen bijdrage, maar als de kosten een bezwaar zijn, dan komen we je te hulp!

Aleksandar Subotin is Roma-evangelist in Servië. Vanuit zijn woonplaats Kucura onderneemt Aleksandar allerlei diaconale activiteiten. Zowel de directe ondersteuning van Roma-gezinnen als het werken aan het nemen van diaconale verantwoordelijkheid krijgen een plek in de uitvoering. Aleksandar probeert ook in het dorp waar hij woont de bevolking te helpen. Hij heeft oog voor de nood in het dorp.
Met zijn hulp richt hij zich ook op:

  1. Ondersteuning en evangelieverkondiging aan arme Romagezinnen en ouderen 
  2. Voedselpakketten uitdelen aan de allerarmsten tijdens de winter
  3. Rugtassen met schoolspullen voor kinderen, zodat zij naar school toe kunnen + school opknappen e.d.

Geef je vandaag nog op voor deze diaconale werkvakantie!

Info/opgave bij Lex de Jong (674 3623) of Lenie Sinterniklaas (674 4225) of 

Dit jaar zal er tijdens de kerstnachtdienst (24 december) weer een mannengelegenheidskoor zijn ter muzikale medewerking. Op 5 november heeft het gelegenheidskoor weer voor het eerst geoefend. Het was weer een feest om met elkaar dit zingen te starten! We oefenen een aantal prachtige liederen die we in een 7-tal oefenavonden instuderen en in de kerstnachtdienst uitvoeren. Het koor bestaat nu uit 30 mannen. Heb je nog zin om mee te komen zingen, kom er dan bij! We oefenen zondagavond om 19.45 uur in de grote kerk van Strijen! Het oefenen duurt tot ongeveer 21.15 uur.
Mannen, beleef dit feest met ons mee!