Zwemtocht van Strien naar Sas

We begeven ons allemaal weleens richting Sas. Doorgaans op wielen, soms met de benenwagen, ook wel over het water, maar zwemmend?

De zwemtocht van Strien naar Sas is inmiddels voorbij, maar vergeten zullen we 'em niet gauw. Hoewel de zwemtocht zwaar bikkelen was (Sas bleek zwemmend toch wel erg ver weg te liggen) hebben de World Servants 'em door het meeleven van de gemeente op alle fronten als een warm bad ervaren.  Het werven van sponsorgeld: wat zagen de jongens daar tegenop, maar wat een onthaal! De opening van het festijn door ds. v.d. Woestijne vanuit de boot, zóveel belangstelling bij de start, de (vooral) morele steun van de 6 meezwemmers én van de mensen langs de route en bij de finish, de gastvrijheid bij de rustplaatsen, 't verkrijgen van een boot, schipper, EHBO'er en wat al niet meer: 't was alles tóp! Zelfs de zon werkte volop mee. Zo werd het een dag met een gouden randje.
Hartelijk dank aan een ieder die hieraan heeft bijgedragen. De opbrengst, €10.000, was ongekend hoog, gezien het aantal van 4 World Servants. Zij kunnen nu in elk geval vrij van (geld-)zorgen op pad.

Overig

De actie die het hele jaar door plaatsvindt, is de welbekende statiegeldactie. 
U kunt ons helpen door in Albert Heijn uw statiegeldbonnetje in het bakje van World Servants te doen.
Alvast heel erg bedankt!