Werkvakantie naar Servië !!

"Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te
drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt,
en jullie kleedden mij." (Mat. 25:35-36)

In de zomer van 2018 willen we met een groep gemeenteleden naar Kucura in Servie afreizen.
We gaan als vrijwilligers aan de slag om de Roma bevolking daar ter plekke te helpen.
De reis wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting HOE (Hulp Oost Europa). In het dorpje Kucura is de Roma-evangelist Aleksandar Subotin actief bezig om het gemeentewerk op te bouwen. Hij heeft al veel bereikt. Er zijn verschillende gemeenten ontstaan. Hij wil samen met onze Strijense groep gaan klussen aan een kerk.
We zullen ook persoonlijk voedselpakketten gaan uitdelen aan hen die het echt nodig hebben.
Het organisatietalent van Aleksandar is groot en hij zal ons wijzen waar onze hulp nodig is!

We willen in dit kerkelijke seizoen heel veel gaan organiseren om geld op te halen voor het werk daar ter plekke.

Wil je ook mee met de werkvakantie? Beslis dan snel… Binnenkort gaan we de tickets bestellen. Hoe eerder we vliegtickets boeken, hoe goedkoper ze zijn!

Datum: DV 14-21 juli 2018

De Projectgroep HOE Strijen,
Lex de Jong - Bea Verblaauw - Teun Andeweg - Marijke Hoogwerf - John Maaskant - Lenie Sinterniklaas -
Ad Hitzert - Jan Meerkerk - Anne Sinterniklaas - W.F. v/d Woestijne - Jaap Molendijk - Marc Looren.
Voor vragen: 674 3623 of 674 4225 of

Praktische informatie werkvakantie

Wanneer is de werkvakantie?
Van DV zaterdag 14 juli 2018 tot en met zaterdag 21 juli 2018

Waar is de werkvakantie?
In Servie,  bij de plaats Kucura.

Wat gaan we daar doen?
De Roma bevolking  daar helpen, praktisch met klussen. Ook willen we voedselpakketten uitdelen en misschien een kinderclub organiseren.

Wie organiseren de reis?
In samenwerking met Stichting Hulp Oost Europa en evangelist Aleksandar Subotin organiseert de projectgroep deze reis.

Wie kunnen er mee?
Alle gemeenteleden kunnen mee. Wel is begeleiding door een volwassene verplicht voor jongeren onder de 16 jaar.

Wat zijn de kosten?
De totale kosten voor deelname aan de reis bedragen € 600,--. Voor jongeren en studenten geldt een bedag van € 350,--.
Mocht u mee willen maar de kosten een probleem zijn dan is een lagere bijdrage mogelijk.

Ik wil mee en nu?
Geef je op bij de projectgroep voor 5 januari 2018. Dit kan  op nummer 674 3623 of 674 4225 of per mail aan

Activiteitenoverzicht