't Zoldertje is onderdeel van de Nederlandse Hervormde Kerk in Strijen.
Elke twee weken houdt 't Zoldertje een Zolderavond in de jeugdzaal van Salvatori.

De Zolderavonden zijn voor jongeren die op het voortgezet onderwijs zitten, en die een leuke, zinvolle en gezellige avond willen hebben.

Elke Zolderavond ziet er weer heel verschillend uit, die variëren van spellenavond tot discussieavond en van een serieuze avond tot een dropping!
Ook gaat 't Zoldertje ieder jaar met elkaar een weekend uit, een ervaring die je absoluut niet mag missen!

Het maakt niet uit of je nu wel of niet in een kerk komt, alle jongeren zijn welkom op de Zolderavonden!

Wil jij ook een keer komen kijken? Je bent van harte welkom op onze avonden. We beginnen meestal zo rond de klok van 19.30 uur en om ongeveer 22.00 uur is het afgelopen. Kijk op de site verder rond over onze programma's en wat we nog meer gaan doen.

We hopen je graag te zien op 't Zoldertje!! Tot snel!!