’t Hoekie is een jeugdclub voor alle jongeren van groep acht tot en met 16 jaar.

Onze club is onderdeel van het jeugdwerk van de Hervormde Gemeente Strijen, maar ook als je nooit naar de kerk gaat, ben je bij ons welkom. Het gaat er tenslotte om dat we het gezellig met elkaar hebben!!

We komen één keer in de twee weken op vrijdag avond bij elkaar in het zaaltje achter de kerk in Mookhoek. Mochten je ouders het nou niet zo'n fijn idee vinden dat je 's avonds alleen over straat moet laat het ons dan even weten, want dan zorgen we gewoon dat je opgehaald wordt en na afloop word je dan natuurlijk ook weer thuisgebracht.
Wat we zoal doen? Thema avonden, sport- en spel activiteiten, quiz, vooral gezellig relaxen met je vrienden. Aan het eind van het seizoen gaan we meestal met elkaar op kampweekend.

De avonden zijn van 19.30-21.45 uur en zijn meestal gratis (alleen voor avonden waarbij we niet in het zaaltje zitten zoals bijvoorbeeld voor een avondje bowlen, vragen we een eigen bijdrage);
In de pauze wordt drinken en snoep verkocht.

Als je denkt dat je 't wel leuk vindt om naar 't Hoekie te gaan, of als je 't nog niet weet en denkt dat wil ik eerst wel een keertje zien, kom dan gewoon een keertje kijken op een clubavond. Je bent van harte welkom!